top of page

На 7-ми юли e Голяма Света Неделя!


Празнуват: Неделя, Неделчо, Недялка, Недялко, Неда, Недьо, Недка, Недко, Нели, Нелина, Ненка, Ненко, Ненчо, Делян, Дельо, Делчо.

Не ги забравяйте!

bottom of page