Надпис "Честит Имен Ден! Ако има......" / настолен - стъкло /
Размер - 17 см х 10 см

Настолен стъклен надпис/пожелание "Честит Имен Ден!"

SKU: 82214
€4.00Цена

  Tелефон/Viber/WhatsApp:  

   (00359)895 669 505

  oblachebg@gmail.com

  © 2023 by OBLACHE.BG

   

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon