Уиски Dalmore Valour/ Далмор Валор

Уиски Далмор Valour 40%

 

Уиски Dalmore Valour е шотландско малцово уиски, което отлежава в два вида бъчви – бърбън и и португалски шери бъчви Олоросо. То има вкус на стафиди, карамел и портокалови кори.

 • Марка: The Dalmore

Уиски Dalmore Valour/ Далмор Валор

€61.99Цена
Обем

  BG телефон/Viber/WhatsApp: 

  (00359) 889 000 998

  UK телефон: (0044) 781 555 9125

  oblachebg@gmail.com

  © 2023 by OBLACHE.BG

   

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon