Шапка тип бомбе

Плетено бомбе, декорирано с кожена лента с катарама. Универсален размер.. 

Различни цветове. 40213/20344

Шапка тип бомбе

SKU: 40213
€7.00Цена

  BG телефон/Viber/WhatsApp: 

  (00359) 889 000 998

  UK телефон: (0044) 781 555 9125

  oblachebg@gmail.com

  © 2023 by OBLACHE.BG

   

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon