top of page

В отговор на COVID-19

Въпреки пандемията от COVID-19 продължаваме да приемаме поръчки и да изпращаме подаръци. Работим при повишени хигиенни стандарти, съгласно предписанията на Световната Здравна Организация. Екипът ни използва лични предпазни средства – маски, ръкавици, дезифенктанти и специални работни дрехи по време на опаковането и изпращането на подаръците.

Логистичният бизнес и куриерските услуги също стриктно спазват новите санитарни норми. За екстра сигурност имате възможност да ползвате и Еконтомат, което ще ви спести директен човешки контакт.


Имаме известни ограничения в асортимента. Някои от доставчиците ни не работят, други фалираха, така че може да се наложат някои замени в подаръците, докато обновим напълно сайта. Молим, свържете се с нас преди поръчката, ако искате да сте 100% сигурни, че това, което желаете е налично. Ако не сте се свързали с нас предварително, а поръчката е с доставка в следващ ден, си запазваме правото да заменяме продуктите, които сте избрали със сходни такива, на еднаква или по-висока цена.

Бъдете здрави и се пазете!


bottom of page