Воден пистолет

Воден пистолет.
Разнообразие от цветови комбинации.
Цената е за 1 брой.
Размер на пистолет - 36 см.

Воден пистолет

SKU: 541512
€3.00Цена

  BG телефон/Viber/WhatsApp: 

  (00359) 889 000 998

  UK телефон: (0044) 781 555 9125

  oblachebg@gmail.com

  © 2023 by OBLACHE.BG

   

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon